ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα μας συμμερίζεται απόλυτα την ανησυχία σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Το τελευταίο διάστημα έχουμε προβεί σε μία σειρά από αλλαγές, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις αυξημένες απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (γνωστού ως "ΓΚΠΔ") της ΕΕ. Στόχος μας είναι  να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ειλικρινείς και διαφανείς όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, καθώς και τον τρόπο που τα επεξεργαζόμαστε.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς

Δημιουργία Λογαριασμού

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό στο eleftherohori.gr. Για την εγγραφή απαιτείται η συμπλήρωση μίας φόρμας με τα προσωπικά στοιχεία [ονομ/νυμο, email, τόπος καταγωγής και διαμονής (προαιρετικά)] και έναν κωδικό.

Διαγραφή λογαριασμού

Για να διαγράψετε το προφίλ σας μαζί με όλα τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, email κλπ) ακολουθείται τα εξής βήματα:

Κάνετε σύνδεση στο προφίλ σας (email και κωδικός), επιλέγετε αριστερά "Το προφίλ μου".
Στη σελίδα του προφίλ σας, υπάρχει το κουμπί που λέει "Διαγραφή προφιλ".
Με αυτόν τον τρόπο κάνετε διαγραφή του προφίλ σας και τα στοιχεία σας διαγράφονται από την ιστοσελίδα μας.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ξανακάνετε εγγραφή.

Επικοινωνία

Στις περιπτώσεις που οι χρήστες της σελίδας μας επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας αποστέλλουν το μήνυμά τους μέσω μίας φόρμας, όπου συμπληρώνονται επιπλέον το ονοματεπώνυμο και το email τους.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Η ιστοσελίδα μας επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας αποκλειστικά για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγει. Σε ορισμένες περιπτώσεις και μόνο εφόσον μας παρέχετε ρητά τη συγκατάθεσή σας, χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για την αποστολή προωθητικών/ενημερωτικών μηνυμάτων.

Ποιες είναι οι νομικές βάσεις της επεξεργασίας που πραγματοποιούμε

Η ιστοσελίδα μας συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, μόνο στην περίπτωση συγκατάθεσή σας

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα απαιτείται βάσει του σκοπού για τον οποίον έχουν συλλεγεί, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά από το νόμο.

Ειδικά τα στοιχεία επικοινωνίας και το ονοματεπώνυμό σας τηρούνται ενόσω έχουμε τη συγκατάθεσή σας για την πραγματοποίηση επικοινωνίας.

Σε ποιους γνωστοποιούμε ή/και διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τα δεδομένα σας δεν κοινοποιούνται σε κανέναν εκτός του ιστότοπου αυτού.

Τα δικαιώματα σας

 Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων παρέχει μία σειρά δικαιωμάτων και επιλογών, που εμείς, στις Εκδόσεις Διόπτρα, δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε. Έτσι, μπορείτε να μας ζητήσετε:

  • να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς και τον τρόπο με τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε. Εφόσον το επιθυμείτε, θα σας παρέχουμε και αντίγραφο χωρίς δική σας επιβάρυνση. (Δικαίωμα πρόσβασης)
  • να διορθώσουμε ανακρίβειες ή λάθη, να συμπληρώσουμε ελλείψεις ή να επικαιροποιήσουμε τα δεδομένα σας. (Δικαίωμα διόρθωσης)
  • να διαγράψουμε δεδομένα, εφόσον δεν τα τηρούμε για κάποιο συγκεκριμένο, νόμιμο και δηλωμένο σκοπό. (Δικαίωμα στη λήθη ή Δικαίωμα διαγραφής)
  • να αναστείλουμε την επεξεργασία α)ενόσω αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων, β)εφόσον κρίνετε την επεξεργασία παράνομη (αλλά δεν επιθυμείτε τη διαγραφή) , γ)όταν τα δεδομένα δεν είναι απαραίτητα για το σκοπό της επεξεργασίας και δ)για όσο χρονικό διάστημα αμφισβητείται αν οι λόγοι για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας υπερτερούν σε σχέση με αυτούς που επικαλείστε εσείς για να σταματήσουμε.
  • να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή για λόγους που σας αφορούν στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιούμε ιδίως για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης ή για κατάρτιση προφίλ. Η εναντίωση μπορεί, συγκεκριμένα, να αφορά και τη συμμόρφωσή σας προς κάποια απόφαση την οποία λάβαμε με αυτοματοποιημένα μέσα. Στην τελευταία αυτή περίπτωση, μπορείτε να απαιτήσετε από εμάς να σας επιτρέψουμε να παρέμβετε. (Δικαίωμα εναντίωσης – Αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων)
  • να σας παρέχουμε τα δεδομένα σας σε συγκεκριμένη μορφή (συνήθως αναγνώσιμη από μηχανήματα) ή να τα μεταφέρουμε απευθείας σε άλλον υπεύθυνο κατόπιν  δικής σας υπόδειξης, εφόσον, βέβαια, αυτό είναι τεχνικά εφικτό. (Δικαίωμα στη φορητότητα).
  • να μην επεξεργαζόμαστε εφεξής τα δεδομένα σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλέσετε ελεύθερα τη συγκατάθεση (συναίνεση) που μας έχετε δώσει.

Μπορείτε να απευθύνετε τα αιτήματά σας στη διεύθυνση info@eleftherohori.gr ή στην φόρμα επικοινωνίας του site.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για απορίες και διευκρινίσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Email: info@eleftherohori.gr

Ημερομηνία ισχύος- Τροποποιήσεις

Δημοσιεύθηκε στις 05/07/2022

577 Επισκέπτες
Συντάχθηκε: 05 Ιουλίου 2022, 09:13
Ποιο πιστεύετε ότι έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα για το χωριό μας;
Ο δρόμος ή η ύδρευση;
Μόνο τα μέλη ψηφίζουν
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι: 0
booked.net
Στο www.eleftherohori.gr χρησιμοποιούμε cookies!
Χρησιμοποιούμε cookies για να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνετε σύνδεση (login) στο site μας,
πατώντας "Αποδοχή" θα αποθηκευτούν με κρυπτογράφηση στη συσκευή σας τα στοιχεία εισόδου σας για 1 έτος.
Αποδοχή