Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
Νέα απογραφή για τους συνταξιούχους του Ο.Γ.Α.
Συντάχθηκε: 01 Οκτωβρίου 2012, 09:30
226 Επισκέψεις
Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για να αντιμετωπιστεί η παραβατικότητα στους ασφαλιστικούς οργανισμούς και στην αγορά εργασίας, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε την καθολική απογραφή-με τη διαδικασία της φυσικής παρουσίας- όλων των συνταξιούχων και επιδοματούχων του ΟΓΑ (πολυτεκνικά επιδόματα, συντάξεις, συντάξεις ανασφαλίστων και υπερήλικων).
Αστική συγκοινωνία στην πόλη των Αγίων Σαράντα
Συντάχθηκε: 10 Ιουλίου 2012, 09:25
232 Επισκέψεις
Ήταν μια πρωτοβουλία του δημάρχου της πόλης των Αγ. Σαράντα Στέφανου Τσίπα που είχε υποσχεθεί στο προεκλογικό του πρόγραμμα, ώστε να τεθεί σε λειτουργία η αστική συγκοινωνία μέσα στην πόλη των Αγίων Σαράντα, που λειτούργησε 2-3 χρόνια και διακόπηκε το 2009.

Αυτό, τόνισε ο δήμαρχος, ήρθε σαν αποτέλεσμα της επέκτασης της πόλης από το νεκροταφείο και μέχρι το κανάλι της Τσούκας...

Ενημερωτική επιστολή του συλλόγου προς όλους τους συγχωριανούς
Συντάχθηκε: 24 Δεκεμβρίου 2011, 17:24
1110 Επισκέψεις
Ένωση Ελευθεροχωριτών, «O Άγιος Αθανάσιος»
Ήρας 26, Γαλάτσι, τηλ.: 2102233818, κιν.: 6944724739, Τ.Κ.: 11147
ΑΦΜ: 997537361, Δ.Ο.Υ. Γαλατσίου
Ιστοσελίδα: www.eIeftherohori.gr,  Εmail: xtsalikis@yahoo.gr
Αρ.3 πρωτ. Αθήνα, 20/12/2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς: - Όλα τα μέλη του συλλόγου
- Όλους τους συγχωριανούς

Αγαπητέ συνχωριανέ!
Αγαπητό μέλος του Συλλόγου!

    Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του νέου Έτους, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, σάς εύχομαι χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειές σας και με υγεία τον καινούργιο χρόνο.
Στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ πηγαίνει ξανά το Βορειοηπειρωτικό
Συντάχθηκε: 08 Ιανουαρίου 2012, 22:04
225 Επισκέψεις
Ένα θέμα, που παρέμενε ξεχασμένο και οδηγούσε σε νέα εθνική συμφορά, υπήρξε το λεγόμενο «Βορειοηπειρωτικό». Το ζήτημα δηλαδή της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Αλβανίας και των δικαιωμάτων της σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, μιας και αυτό (λόγω της φύσης των μειονοτικών θεμάτων) υπερέχει του αλβανικού δικαίου.
Η Ελλάδα «διώχνει» τους Έλληνες από τα χωριά της Βορείου Ηπείρου!
Συντάχθηκε: 22 Νοεμβρίου 2011, 18:09
194 Επισκέψεις
Πιο ορατός από ποτέ είναι ο κίνδυνος να ερημώσει εντελώς η Βόρειος Ήπειρος, αφού η Ελληνική Κυβέρνηση έκοψε τα χρήματα για τις μετακινήσεις των μαθητών στα ελληνικά σχολεία της περιοχής! Μέχρι τώρα, το Προξενείο Αργυροκάστρου μίσθωνε λεωφορεία, τα οποία μετέφεραν τους ελληνόφωνες μαθητές από χωριά του Βούρκου και της Δρόπολης σε μειονοτικά σχολεία μέσης εκπαίδευσης, αλλά αυτό σταμάτησε εξαιτίας έλλειψης πόρων!

Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, είναι ορατός ο κίνδυνος, όσα παιδιά θέλουν να συνεχίσουν τις Ελληνικές σπουδές τους να φύγουν εντελώς από την Βόρειο Ήπειρο, ενώ κάποια άλλα, των οποίων οι γονείς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα στείλουν στην Ελλάδα, θα σταματήσουν το σχολείο!

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Ποιο πιστεύετε ότι έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα για το χωριό μας;
Ο δρόμος ή η ύδρευση;
Μόνο τα μέλη ψηφίζουν
Επισκέπτες: 4
Εγγεγραμμένοι: 0
booked.net
Στο www.eleftherohori.gr χρησιμοποιούμε cookies!
Χρησιμοποιούμε cookies για να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνετε σύνδεση (login) στο site μας, πατώντας "Αποδοχή" θα αποθηκευτούν με κρυπτογράφηση στη συσκευή σας τα στοιχεία εισόδου σας για 1 έτος.
Αποδοχή