Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
Άδειες πλανόδιων εμπόρων σε άνεργους βορειοηπειρώτες
Συντάχθηκε: 22 Απριλίου 2014, 09:20
536 Επισκέψεις
Άδεια άσκησης δραστηριότητας πωλητή υπαίθριου στάσιμου ή πλανόδιου εμπορίου θα δικαιούνται εφεξής οι άνεργοι.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τον εκσυγχρονισμό και την απλοποίηση του θεσμικού πλαισίου που διέπει το υπαίθριο εμπόριο το οποίοι θα ξεκινήσει να συζητείται την Τετάρτη (23/4) στη Βουλή, άδεια άσκησης δραστηριότητας πωλητή υπαίθριου στάσιμου ή πλανόδιου εμπορίου δικαιούνται φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι άνεργα και δεν κατέχουν τα ίδια, η σύζυγος ή τα παιδιά τους άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος.

6 έλληνες ανάμεσα στους 10 διασημότερους όλων των εποχών
Συντάχθηκε: 21 Μαρτίου 2014, 12:42
556 Επισκέψεις
Το Εργαστήριο του MIT σε συνεργασία με το Macro Connections Group δημιούργησε το ηλεκτρονικό «Πάνθεον» προσωπικοτήτων. Για το σκοπό αυτό συνέλεξαν και ανάλυσαν πληροφορίες κοινωνικές και πολιτιστικές από το 4.000 π.Χ. έως το 2010 μ.Χ και τα παρουσίασαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκεκριμένου εγχειρήματος, pantheon.media.mit.edu.
Έξι ληστείες την ημέρα και μια δολοφονία κάθε 72 ώρες στην Αλβανία
Συντάχθηκε: 03 Σεπτεμβρίου 2013, 10:13
458 Επισκέψεις
Ανατριχίλα προκαλούν στην Αλβανία τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην έκθεση του Ινστιτούτου για την Δημοκρατία και την Διαμεσολάβηση αναφορικά με την εγκληματικότητα που επικρατεί στην χώρα.

Τα στοιχεία δείχνουν την εφιαλτική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί για τους πολίτες της Αλβανίας, οι οποίοι ζουν κάτω από καθεστώς τρόμου και ανασφάλειας!

Ο αλβανός συνήγ. του πολίτη δικαιώνει την Ελλάδα για τα διαβατήρια
Συντάχθηκε: 29 Αυγούστου 2013, 12:49
581 Επισκέψεις
Η Ελλάδα έχει δύο χρόνια που μας έχει ενημερώσει. Τα ελληνικά τοπωνύμια στα αλβανικά διαβατήρια δεν είναι ένα νέο πρόβλημα. Κρατάει τώρα δυο χρόνια όταν η ελληνική κυβέρνηση έστειλε ρηματική διακοίνωση στο αλβανικό κράτος και από τότε περιμένει να συμμορφωθεί με τους διεθνούς κανονισμούς η αλβανική κυβέρνηση.
Ό,τι για το Κόσοβο και για τη Βόρειο Ήπειρο!
Συντάχθηκε: 17 Φεβρουαρίου 2013, 20:23
512 Επισκέψεις
Η ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου στις 17 Φεβρουαρίου 2008 (υπενθυμίζουμε ότι η 17η Φεβρουαρίου αποτελεί την επέτειο της ανακήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου) αποτέλεσε την αιτία να αρχίσει ο διάλογος για το τι μέλλει γενέσθαι με το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου, και εάν το Κοσσυφοπέδιο μπορεί να αποτελέσει «προηγούμενο» για ανάλογες διεκδικήσεις. ʼλλωστε δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, με δημόσιες δηλώσεις του είχε συνδέσει το μελλοντικό καθεστώς της Βορείου Ηπείρου με αυτό του Κοσσυφοπεδίου, κάτι που έπραξε μερικά χρόνια αργότερα και ο τότε υπουργός Εθνικής ʼμυνας, ʼκης Τσοχατζόπουλος.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Ποιο πιστεύετε ότι έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα για το χωριό μας;
Ο δρόμος ή η ύδρευση;
Μόνο τα μέλη ψηφίζουν
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι: 0
booked.net
Στο www.eleftherohori.gr χρησιμοποιούμε cookies!
Χρησιμοποιούμε cookies για να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνετε σύνδεση (login) στο site μας,
πατώντας "Αποδοχή" θα αποθηκευτούν με κρυπτογράφηση στη συσκευή σας τα στοιχεία εισόδου σας για 1 έτος.
Αποδοχή