Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
Έξι ληστείες την ημέρα και μια δολοφονία κάθε 72 ώρες στην Αλβανία
Συντάχθηκε: 03 Σεπτεμβρίου 2013, 10:13
273 Επισκέψεις
Ανατριχίλα προκαλούν στην Αλβανία τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην έκθεση του Ινστιτούτου για την Δημοκρατία και την Διαμεσολάβηση αναφορικά με την εγκληματικότητα που επικρατεί στην χώρα.

Τα στοιχεία δείχνουν την εφιαλτική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί για τους πολίτες της Αλβανίας, οι οποίοι ζουν κάτω από καθεστώς τρόμου και ανασφάλειας!

Ο αλβανός συνήγ. του πολίτη δικαιώνει την Ελλάδα για τα διαβατήρια
Συντάχθηκε: 29 Αυγούστου 2013, 12:49
371 Επισκέψεις
Η Ελλάδα έχει δύο χρόνια που μας έχει ενημερώσει. Τα ελληνικά τοπωνύμια στα αλβανικά διαβατήρια δεν είναι ένα νέο πρόβλημα. Κρατάει τώρα δυο χρόνια όταν η ελληνική κυβέρνηση έστειλε ρηματική διακοίνωση στο αλβανικό κράτος και από τότε περιμένει να συμμορφωθεί με τους διεθνούς κανονισμούς η αλβανική κυβέρνηση.
Ό,τι για το Κόσοβο και για τη Βόρειο Ήπειρο!
Συντάχθηκε: 17 Φεβρουαρίου 2013, 20:23
318 Επισκέψεις
Η ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου στις 17 Φεβρουαρίου 2008 (υπενθυμίζουμε ότι η 17η Φεβρουαρίου αποτελεί την επέτειο της ανακήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου) αποτέλεσε την αιτία να αρχίσει ο διάλογος για το τι μέλλει γενέσθαι με το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου, και εάν το Κοσσυφοπέδιο μπορεί να αποτελέσει «προηγούμενο» για ανάλογες διεκδικήσεις. Άλλωστε δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, με δημόσιες δηλώσεις του είχε συνδέσει το μελλοντικό καθεστώς της Βορείου Ηπείρου με αυτό του Κοσσυφοπεδίου, κάτι που έπραξε μερικά χρόνια αργότερα και ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος.
Κόβουν τις συντάξεις του Ο.Γ.Α. στους βορειοηπειρώτες
Συντάχθηκε: 29 Νοεμβρίου 2012, 11:06
276 Επισκέψεις
Δείτε τι αναφέρει ο Ν. 4093/2012 με τον οποίο εγκρίθηκε το Μεσοπρόθεσμο Πλαισίο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 (Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016) δηλαδή το Μνημόνιο 3, για τις συντάξεις του ΟΓΑ.

Όπως θα δείτε στο νέο νόμο αναφέρει ξεκάθαρα ότι έστω και 1 ευρώ σύνταξη να παίρνεις από την Αλβανία δεν δικαιούσαι σύνταξη του ΟΓΑ. Στη συνέχεια αναφέρει πως απαιτείται μόνιμη διαμονή τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα...

Αλλάζει ο νόμος Ραγκούση για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας
Συντάχθηκε: 15 Νοεμβρίου 2012, 10:29
217 Επισκέψεις
Στην άμεση εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας ως προς τις προϋποθέσεις απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας, προχωρά η κυβέρνηση και παγώνει τη χορήγηση ιθαγένειας με τα κριτήρια που είχαν προβλεφθεί από το νόμο Ραγκούση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε ήδη εντολή στους υπουργούς...

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Ποιο πιστεύετε ότι έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα για το χωριό μας;
Ο δρόμος ή η ύδρευση;
Μόνο τα μέλη ψηφίζουν
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι: 0
booked.net
Στο www.eleftherohori.gr χρησιμοποιούμε cookies!
Χρησιμοποιούμε cookies για να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνετε σύνδεση (login) στο site μας, πατώντας "Αποδοχή" θα αποθηκευτούν με κρυπτογράφηση στη συσκευή σας τα στοιχεία εισόδου σας για 1 έτος.
Αποδοχή