Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
Με γρήγορους ρυθμούς η έκδοση των νέων διαβατηρίων στην Αλβανία
Συντάχθηκε: 07/07/2010 14:06:50
290 Επισκέψεις
Οι Αλβανοί πολίτες έχουν σπεύσει για την έκδοση των νέων βιομετρικών διαβατηρίων που στο μέλλον θα τους επιτρέπει να μετακινούνται ελεύθερα εντώς της Ε.Ε. χωρίς την ανάγκη θεώρησης(viza). Τα νέα διαβατήρια αποτελούν βασική προϋπόθεση για την συμπερίληψη της Αλβανίας στον κατάλογο των χωρών των οποίων οι πολίτες μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς θεώρηση στα κράτη μέλη της συνθήκης του Schengen (Σένγκεν).
H Αλβανία αποτελεί χώρα διέλευσης για τους εμπόρους ναρκωτικών
Συντάχθηκε: 16/07/2010 10:04:52
227 Επισκέψεις
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε την ετήσια έκθεσή του για τη διεθνή στρατηγική κατά των ναρκωτικών, στην οποία αναφέρεται ότι η Αλβανία αποτελεί χώρα διέλευσης για τους εμπόρους ναρκωτικών και χρησιμοποιείται για τη μεταφορά ηρωίνης που παράγεται στο Αφγανιστάν και την Κεντρική Ασία προς διάφορους προορισμούς στη Δυτική Ευρώπη.
Εντοπίστηκε βρετανικό ναυάγιο ανοικτά των Αγίων Σαράντα
Συντάχθηκε: 07/07/2010 14:08:41
255 Επισκέψεις
Αρχαιολόγοι εντόπισαν στο Ιόνιο Πέλαγος το ναυάγιο του βρετανικού αντιτορπιλικού HMS Volage, το οποίο είχε προσκρούσει σε νάρκη ανοικτά του λιμανιού των Αγίων Σαράντα, το 1946, γεγονός που είχε προκαλέσει τότε σοβαρή κρίση στις σχέσεις των Τιράνων με το Λονδίνο. Το ναυάγιο εντοπίστηκε από διεθνή ομάδα ερευνητών, στην οποία συμμετέχουν κυρίως μέλη του αμερικανικού Ινστιτούτου Εναλιας Αρχαιολογίας και του αλβανικού Ινστιτούτου Αρχαιολογίας.
Κίνδυνος η χωματερή των Αγίων Σαράντα για τη λίμνη του Βουθρωτού
Συντάχθηκε: 07/07/2010 14:02:19
201 Επισκέψεις
Με την κατασκευή της ο σπάνιος βιότοπος θα μολυνθεί σε επικίνδυνο βαθμό. Ευρύτερες περιβαλλοντικές διαστάσεις, αρνητικές βέβαια, έχει η κατασκευή της χωματερής των Αγίων Σαράντα...
Αλβανία: Σύντομα η ίδρυση χρηματιστηρίου
Συντάχθηκε: 07/07/2010 14:06:23
269 Επισκέψεις
Εντός της επόμενης διετίας ευελπιστεί η αλβανική κυβέρνηση ότι θα έχουν γίνει πραγματικότητα τα σχέδια για ίδρυση χρηματιστηρίου στη χώρα. Ο νέος υπουργός Οικονομίας, Ντριτάν Πρίφτι, τόνισε ότι επιθυμία της κυβέρνησης είναι να χρησιμοποιήσει το χρηματιστήριο για ιδιωτικοποιήσεις κρατικά ελεγχόμενων εταιρειών, καθώς και για να προσελκύσει κεφάλαια και επενδύσεις στη χώρα.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Ποιο πιστεύετε ότι έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα για το χωριό μας;
Ο δρόμος ή η ύδρευση;
Μόνο τα μέλη ψηφίζουν
Επισκέπτες: 2
Εγγεγραμμένοι: 0
booked.net
Στο www.eleftherohori.gr χρησιμοποιούμε cookies!
Χρησιμοποιούμε cookies για να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνετε σύνδεση (login) στο site μας, πατώντας "Αποδοχή" θα αποθηκευτούν με κρυπτογράφηση στη συσκευή σας τα στοιχεία εισόδου σας για 1 έτος.
Αποδοχή