Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
Σύντομα έκδοση διαβατηρίων και ταυτοτήτων στην αλβανική πρεσβεία
Συντάχθηκε: 03/09/2010 11:06:40
382 Επισκέψεις
Το αλβανικό υπουργείο Εσωτερικών προσανατολίζεται εντός κάποιου χρονικού διαστήματος να ανοίξει γραφεία έκδοσης καινούργιων διαβατηρίων και ταυτοτήτων στις δυο γειτονικές χώρες, Ελλάδα και Ιταλία, όπου σημειωτέον διαμένει το μεγαλύτερο κομμάτι των αλβανών μεταναστών.
Δάνειο 3,2 δισ. ευρώ θα λάβει η αλβανική κυβέρνηση
Συντάχθηκε: 03/09/2010 11:07:52
346 Επισκέψεις
Η αλβανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα λάβει νέο δάνειο, ύψους 3,2 δισ. ευρώ, από διάφορους διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς, το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά για επενδύσεις στις οδικές υποδομές της χώρας.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και η Ισλαμική Τράπεζα Ανάπτυξης θα χρηματοδοτήσουν, στο πλαίσιο του δανείου, την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου που θα συνδέει τα Τίρανα με το Ελμπασάν.

Αναπτύσσονται διαρκώς τουριστικά οι Άγιοι Σαράντα
Συντάχθηκε: 03/09/2010 11:07:55
386 Επισκέψεις
Στους τουριστικούς προορισμούς των Βαλκανίων, συγκαταλέγονται, πλέον, και οι Άγιοι Σαράντα Αλβανίας. Οι διακοπές είναι σχετικά φθηνές και υπάρχουν σύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές (ακόμη και πεντάστερα ξενοδοχεία χτίζονται).

Η απέραντη παραλία των Αγίων Σαράντα, είναι αναξιοποίητη, γι’ αυτό και μαγική. Πράσινα και γαλανά νερά, διάφανα σαν κρύσταλλο, αμμουδιά χωρίς τέλος... Με δύο λέξεις: Παρθένος τόπος...

Αμερικανική εταιρία θα ψάξει για πετρέλαιο στην νότιο Αλβανία
Συντάχθηκε: 03/09/2010 11:07:59
353 Επισκέψεις
Η αλβανική κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως, στην αμερικανική εταιρία «Sky Petroleum», να αρχίσει έρευνες για πετρέλαιο και αέριο στη νότιο Αλβανία, μέσα σε ένα πλαίσιο συνολικής επένδυσης 7 με 8 εκατ. δολαρίων. Για το σκοπό αυτό έχουν ειδικά σχεδιαστεί δύο ερευνητικές ομάδες για γεωλογικές μετρήσεις, στον άξονα που περιλαμβάνεται μεταξύ των Αγίων Σαράντα- Αργυρόκαστρο και Αυλώνα.
«Η Αλβανία θα ενταχθεί στην Ε.Ε.»
Συντάχθηκε: 03/09/2010 11:08:18
688 Επισκέψεις
Σίγουρος για την ένταξή της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία, εμφανίστηκε σήμερα στις Βρυξέλλες ο αλβανός πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα.

«Δεν έχω στα χέρια μου την ακριβή ημερομηνία της ένταξης της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά θα πραγματοποιηθεί πολύ πιο νωρίς από ότι υπολογίζαμε», δήλωσε ο Σαλί Μπερίσα.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Ποιο πιστεύετε ότι έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα για το χωριό μας;
Ο δρόμος ή η ύδρευση;
Μόνο τα μέλη ψηφίζουν
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι: 0
booked.net
Στο www.eleftherohori.gr χρησιμοποιούμε cookies!
Χρησιμοποιούμε cookies για να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνετε σύνδεση (login) στο site μας,
πατώντας "Αποδοχή" θα αποθηκευτούν με κρυπτογράφηση στη συσκευή σας τα στοιχεία εισόδου σας για 1 έτος.
Αποδοχή