Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
Αναπτύσσονται διαρκώς τουριστικά οι ¶γιοι Σαράντα
Συντάχθηκε: 03/09/2010 11:07:55
209 Επισκέψεις
Στους τουριστικούς προορισμούς των Βαλκανίων, συγκαταλέγονται, πλέον, και οι ¶γιοι Σαράντα Αλβανίας. Οι διακοπές είναι σχετικά φθηνές και υπάρχουν σύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές (ακόμη και πεντάστερα ξενοδοχεία χτίζονται).

Η απέραντη παραλία των Αγίων Σαράντα, είναι αναξιοποίητη, γι’ αυτό και μαγική. Πράσινα και γαλανά νερά, διάφανα σαν κρύσταλλο, αμμουδιά χωρίς τέλος... Με δύο λέξεις: Παρθένος τόπος...

Αμερικανική εταιρία θα ψάξει για πετρέλαιο στην νότιο Αλβανία
Συντάχθηκε: 03/09/2010 11:07:59
177 Επισκέψεις
Η αλβανική κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως, στην αμερικανική εταιρία «Sky Petroleum», να αρχίσει έρευνες για πετρέλαιο και αέριο στη νότιο Αλβανία, μέσα σε ένα πλαίσιο συνολικής επένδυσης 7 με 8 εκατ. δολαρίων. Για το σκοπό αυτό έχουν ειδικά σχεδιαστεί δύο ερευνητικές ομάδες για γεωλογικές μετρήσεις, στον άξονα που περιλαμβάνεται μεταξύ των Αγίων Σαράντα- Αργυρόκαστρο και Αυλώνα.
«Η Αλβανία θα ενταχθεί στην Ε.Ε.»
Συντάχθηκε: 03/09/2010 11:08:18
461 Επισκέψεις
Σίγουρος για την ένταξή της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία, εμφανίστηκε σήμερα στις Βρυξέλλες ο αλβανός πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα.

«Δεν έχω στα χέρια μου την ακριβή ημερομηνία της ένταξης της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά θα πραγματοποιηθεί πολύ πιο νωρίς από ότι υπολογίζαμε», δήλωσε ο Σαλί Μπερίσα.

Ο Αναστάσιος παράγοντας ειρηνικής συνύπαρξης
Συντάχθηκε: 03/09/2010 11:08:41
206 Επισκέψεις
Τον τιμά η Κοινότητα Κλεισούρας της Β. Ηπείρου
«Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι να συμβιώνουμε αρμονικά»!

Η κοινότητα Κλεισούρας, μουσουλμανική στην πλειονότητά της, της Βορείου Ηπείρου, θα δώσει σε δρόμο του χωριού το όνομα του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου.
Αυτό, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της κοινότητας, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην περιοχή, τόσο με την ανέγερση ναού, όσο και με την δημιουργία του στρατιωτικού νεκροταφείου.

Aνασκαφές στην Απολλωνία έφεραν στο φως αρχαίο άγαλμα
Συντάχθηκε: 03/09/2010 11:07:47
182 Επισκέψεις
Γάλλοι αρχαιολόγοι συνεπικουρούμενοι από εντόπιους αρχαιολόγους μετά από ανασκαφές αρκετών εβδομάδων στον αρχαιοελληνικό χώρο της Απολλωνίας (πόλη Φίερι), αποκάλυψαν ένα από τα μυστικά που έκρυβε ο ναός του Απόλλωνα. Ανακαλύφθηκε ένα άγαλμα ρωμαϊκών χρόνων που απεικονίζει έναν αρχαίο αθλητή, σε πολύ καλή μάλιστα κατάσταση αφού διατηρήθηκε το μαρμάρινο φιλοτέχνημα με την κάλυψη του χώματος.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Ποιο πιστεύετε ότι έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα για το χωριό μας;
Ο δρόμος ή η ύδρευση;
Μόνο τα μέλη ψηφίζουν
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι: 0
booked.net
Στο www.eleftherohori.gr χρησιμοποιούμε cookies!
Χρησιμοποιούμε cookies για να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνετε σύνδεση (login) στο site μας, πατώντας "Αποδοχή" θα αποθηκευτούν με κρυπτογράφηση στη συσκευή σας τα στοιχεία εισόδου σας για 1 έτος.
Αποδοχή