Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
Απομάκρυνση του πρόξενου από το ελληνικό προξενείο Κορυτσάς
Συντάχθηκε: 17 Φεβρουαρίου 2011, 11:07
338 Επισκέψεις
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος δεν μπόρεσε να αντέξει τον πονοκέφαλο που προκαλούσε με την πατριωτική του στάση ο μέχρι χθες Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς Θεόδωρος Οικονόμου και αποφάσισε την ανάκληση του, λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί η θητεία του.

Οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου στην επετειακή εκδήλωση των 20 χρόνων της Ομόνοιας στην Κορυτσά, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Αλβανία.

Ο σερβικός Τύπος κατηγορεί τον Σαλί Μπερίσα για λαθρεμπόριο όπλων
Συντάχθηκε: 30 Δεκεμβρίου 2010, 13:26
341 Επισκέψεις
Η εφημερίδα Politika του Βελιγραδίου κατηγορεί τον Αλβανό πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα ότι υπήρξε ο κύριος υπεύθυνος ενός εκτεταμένου λαθρεμπορίου όπλων που διεξαγόταν στην Αλβανία στη διάρκεια της σύγκρουσης του Κοσόβου (1998-1999). «Ο Σαλί Μπερίσα υπήρξε ένας από τους κύριους λαθρέμπορους όπλων στη διάρκεια της σύγκρουσης στο Κόσοβο...
Αλβανία και Βουλγαρία ανάμεσα στους 9 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς σύμφωνα με άρθρο του CNN
Συντάχθηκε: 05 Ιανουαρίου 2011, 13:17
334 Επισκέψεις
Τρεις ειδικοί στα ταξίδια ο Ρόμπερτ Ρέιντ (συντάκτης του Lonely Planet), η Πολίν Φρόμερ εκδότρια ταξιδιωτικών οδηγών και ο Μάρτιν Ραπ, αντιπρόεδρος της εταιρίας Αltour, προτείνουν σε άρθρο τους στο αμερικανικό δίκτυο CNN, προορισμούς για μοναδικές αποδράσεις κατά το 2011.

Ο Ρέιντ προτείνει την Αλβανία και τη Βουλγαρία. Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Αλβανία δίνει στους ταξιδιώτες μια εικόνα της Μεσογείου χωρίς να υπάρχει πολυκοσμία και υψηλές τιμές.

Χωρίς βίζα στις χώρες της ζώνης Σένγκεν οι αλβανοί πολίτες
Συντάχθηκε: 16 Δεκεμβρίου 2010, 15:36
358 Επισκέψεις
Ελεύθερα θα διακινούνται στις χώρες μέλη της ζώνης Σένγκεν οι πολίτες της Αλβανίας και της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, έπειτα από τη σχετική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία τέθηκε σε ισχύ από τις 15 Δεκεμβρίου 2010.

«Η Αλβανία χωρίς βίζα στην Ευρώπη», ήταν το σύνθημα που επικράτησε στη διάρκεια συναυλίας, που πραγματοποιήθηκε - παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες - στην κεντρική πλατεία των Τιράνων «Μητέρα Τερέζα», για να εορταστεί το γεγονός.

Δωρεάν ίντερνετ σε κάθε γωνία της Αλβανίας μέσω των ταχυδρομείων
Συντάχθηκε: 14 Δεκεμβρίου 2010, 15:36
332 Επισκέψεις
Ο πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα παρέστη στα εγκαίνια του προγράμματος «δωρεάν Ίντερνετ», μέσω των αλβανικών ταχυδρομείων, σε κάθε γωνιά της Αλβανίας. Το έργο θα προσφέρει στους πολίτες σε όλη την Αλβανία, μέσω του Διαδικτύου, νέες υπηρεσίες σε ένα Post Office Φόρουμ, μια σημαντική διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Ποιο πιστεύετε ότι έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα για το χωριό μας;
Ο δρόμος ή η ύδρευση;
Μόνο τα μέλη ψηφίζουν
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι: 0
booked.net
Στο www.eleftherohori.gr χρησιμοποιούμε cookies!
Χρησιμοποιούμε cookies για να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνετε σύνδεση (login) στο site μας,
πατώντας "Αποδοχή" θα αποθηκευτούν με κρυπτογράφηση στη συσκευή σας τα στοιχεία εισόδου σας για 1 έτος.
Αποδοχή