Ειδήσεις - Ανακοινώσεις
Αλβανία και Βουλγαρία ανάμεσα στους 9 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς σύμφωνα με άρθρο του CNN
Συντάχθηκε: 05 Ιανουαρίου 2011, 13:17
204 Επισκέψεις
Τρεις ειδικοί στα ταξίδια ο Ρόμπερτ Ρέιντ (συντάκτης του Lonely Planet), η Πολίν Φρόμερ εκδότρια ταξιδιωτικών οδηγών και ο Μάρτιν Ραπ, αντιπρόεδρος της εταιρίας Αltour, προτείνουν σε άρθρο τους στο αμερικανικό δίκτυο CNN, προορισμούς για μοναδικές αποδράσεις κατά το 2011.

Ο Ρέιντ προτείνει την Αλβανία και τη Βουλγαρία. Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Αλβανία δίνει στους ταξιδιώτες μια εικόνα της Μεσογείου χωρίς να υπάρχει πολυκοσμία και υψηλές τιμές.

Χωρίς βίζα στις χώρες της ζώνης Σένγκεν οι αλβανοί πολίτες
Συντάχθηκε: 16 Δεκεμβρίου 2010, 15:36
227 Επισκέψεις
Ελεύθερα θα διακινούνται στις χώρες μέλη της ζώνης Σένγκεν οι πολίτες της Αλβανίας και της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, έπειτα από τη σχετική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία τέθηκε σε ισχύ από τις 15 Δεκεμβρίου 2010.

«Η Αλβανία χωρίς βίζα στην Ευρώπη», ήταν το σύνθημα που επικράτησε στη διάρκεια συναυλίας, που πραγματοποιήθηκε - παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες - στην κεντρική πλατεία των Τιράνων «Μητέρα Τερέζα», για να εορταστεί το γεγονός.

Δωρεάν ίντερνετ σε κάθε γωνία της Αλβανίας μέσω των ταχυδρομείων
Συντάχθηκε: 14 Δεκεμβρίου 2010, 15:36
194 Επισκέψεις
Ο πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα παρέστη στα εγκαίνια του προγράμματος «δωρεάν Ίντερνετ», μέσω των αλβανικών ταχυδρομείων, σε κάθε γωνιά της Αλβανίας. Το έργο θα προσφέρει στους πολίτες σε όλη την Αλβανία, μέσω του Διαδικτύου, νέες υπηρεσίες σε ένα Post Office Φόρουμ, μια σημαντική διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.
Το 51,5% των Αλβανών στην ΠΓΔΜ επιθυμούν τη «Μεγάλη Αλβανία»
Συντάχθηκε: 23/11/2010 15:11:28
207 Επισκέψεις
Το 51.5% των Αλβανών στην ΠΓΔΜ επιθυμούν την “Μεγάλη Αλβανία”. Αυτό είναι το αποτέλεσμα δημοσκόπησης του Gallup σε συνεργασία με την “European Fund for the Balkans“, σύμφωνα με το Σκοπιανό Kanal 5 TV.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, περίπου 62% από Αλβανούς πολίτες υποστηρίζουν την δημιουργία της ”Μεγάλης Αλβανίας”, ενώ το ποσοστό αγγίζει το 81% για πολίτες από το Κόσοβο.

Απειλή για τη χώρα τους θεωρούν την Ελλάδα το 47.9% των αλβανών
Συντάχθηκε: 12 Δεκεμβρίου 2010, 15:35
225 Επισκέψεις
Η εφημερίδα «Mapo» δημοσιεύει σήμερα αποτελέσματα έρευνας που διενήργησε το Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών επί διαφόρων θεμάτων (δημοκρατία, οικονομία, διεθνείς σχέσεις κ.ά.). Σύμφωνα με την έρευνα, γράφει η Mapo, το 51,6% των ερωτηθέντων αλβανών πολιτών δήλωσαν ότι το κράτος που αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την Αλβανία είναι η Σερβία, το 47,9% η Ελλάδα και μόλις το 0,5% η Ιταλία.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Ποιο πιστεύετε ότι έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα για το χωριό μας;
Ο δρόμος ή η ύδρευση;
Μόνο τα μέλη ψηφίζουν
Επισκέπτες: 1
Εγγεγραμμένοι: 0
booked.net
Στο www.eleftherohori.gr χρησιμοποιούμε cookies!
Χρησιμοποιούμε cookies για να μην χρειάζεται κάθε φορά να κάνετε σύνδεση (login) στο site μας, πατώντας "Αποδοχή" θα αποθηκευτούν με κρυπτογράφηση στη συσκευή σας τα στοιχεία εισόδου σας για 1 έτος.
Αποδοχή